(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri, terminen käsittely
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2020

Työnkuvasi

Haemme käyttöinsinööriä vastaamaan Riihimäen tuotantolaitoksen termisen käsittelyn toiminnasta. Laitoskokonaisuus koostuu neljästä polttolaitoksesta sekä sähkön ja kaukolämmön tuotannosta. Lisäksi toimit Riihimäen tuotantolaitoksen paineastioiden käytönvalvojana. Organisaatioosi kuuluu 7 toimihenkilöä, joista 6 toimii vuoromestarina ja yksi työnjohtajana. Vuoromestareiden alaisuudessa työskentelee 26 prosessinhoitajaa. Työaikamuotosi on päivätyö, organisaatiosi työaikamuoto on keskeytymätön kolmivuorotyö.

 

Tarjoamme sinulle

Saat ammattitaitoisen ja osaavan organisaation. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi Fortumin Waste Management Services yksikön päivittäiseen toimintaan ympäristö- ja jätehuoltoasioiden ytimessä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja saada uusia haasteita kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla.

 

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta erittäin hyvää voimalaitos- ja energiantuotannon osaamista sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet suorittanut insinööritason tutkinnon voimalaitos- ja energiantuotannon alueelta. Omaat pätevyyden toimia paineastioiden käytönvalvojana. Kemian osaaminen ja ymmärrys katsotaan eduksi, koska laitoksien polttoaineena on jäte. Äidinkielesi on suomi ja omaat erittäin hyvät englannin kielen taidot. Sinulle on jo useamman vuoden kokemus esimiestyöstä, olet tottunut toimimaan organisaation johtajana. Jatkuvan parantamisen työkalut ovat sinulle tuttuja sekä työskentelet sujuvasti digitaalisessa ympäristössä.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointityökalumme kautta 31.8.2020 mennessä. Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Juha Nykänen, juha.nykanen@fortum.com sekä puhelimitse 050 331 1168.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.