(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri tekniseen tukeen
Aalto-yliopisto, Sähkötekniikan korkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun elektroniikan ja nanoteknologian laitoksella (ELE) tehdään kansainvälisen tason huippututkimusta radiotekniikan, mikroelektroniikan, puolijohde-tekniikan ja piensatelliittien aloilla. Haemme käyttöinsinööriä huolehtimaan laitoksen teknisen infrastruktuurin kehittämisestä, ylläpidosta ja käyttäjätuesta yhdessä muun teknisen tiimin ja kansainvälisen tutkijajoukon kanssa.


Tehtävänkuvaus
Pääset työskentelemään monipuolisesti huipputeknisten mittalaitteiden parissa ja saat osallistua maailmaa mullistavan tutkimuksen tekoon. Toimit ELE-laitoksen tutkimustoimintaa tukevassa teknisessä tiimissä, joka vastaa laitoksen Aalto Electronics-ICT- ja Micronova-infrastruktuurien ylläpidosta. Tekninen tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä laitoksen kansainvälisen opetus- ja tutkimushenkilökunnan kanssa.


Työhösi kuuluu


  • Opetuksessa ja tutkimuksessa tarvittavien mittalaitteiden ja välineiden valmistus-, huolto-, korjaus- ja asennustehtävät sekä tilojen käytön hallinta.
  • Teknisten hankintojen tekeminen.
  • Opetus- ja tutkimushenkilökunnan tekninen käyttäjätuki.
  • Osaamisesi mukaan osallistuminen tieteellisteknisten koejärjestelyjen toteuttamiseen, esim. CAD suunnittelulla tai 3D printtauksella.

Kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteesi
Sinua kiinnostaa elektroniikka ja laiterakentelu. Olet toimeen tarttuva, määrätietoinen, tunnollinen ja kätevä käsistäsi. Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen ote työntekoon. Akateeminen ympäristö haasteineen ja mahdollisuuksineen kiinnostaa sinua. Sinulla on AMK- tai diplomi-insinöörin tutkinto tai vastaava tekninen koulutus elektroniikan, radiotekniikan tai sähkötekniikan alalta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mikroaaltomittauksista tai elektroniikan mittalaitteista. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä välttämätöntä.


Työsuhde
Tehtävä on vakinainen. Palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä kevään 2019 aikana.


Lisätietoja
Lisätietoja antaa teknisen tiimin esimies Kari Stadius, puh. +358 50 321 8825, kari.stadius(at)aalto.fi.


Kiinnostuitko?
Hae rekrytointijärjestelmämme kautta 31.1.2019 mennessä. Liitä mukaan seuraavat suomenkieliset liitteet 1) lyhyt hakemuskirje, 2) ansioluettelo (CV), 3) tutkintotodistus.


Aalto-yliopistosta
Sähkötekniikan korkeakoulu sijaitsee Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella Espoossa. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen yliopisto ja rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, missä tiede ja taide kohtaavat teknologian ja liiketalouden. Aalto-yliopisto on sitoutunut tunnistamaan ja ratkaisemaan ihmiskunnan suuria ongelmia ja rakentamaan innovatiivista tulevaisuutta. Aalto-yliopistossa on kuusi korkeakoulua, joissa on yhteensä noin 11 000 opiskelijaa sekä 4 000 työntekijää.