(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinööri, Mänttä
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

KÄYTTÖINSINÖÖRI


Haemme palvelukseemme Metsä Tissuen Mäntän tehtaalle kahta käyttöinsinööriä tuotanto- ja käynnissäpitotehtäviin. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen määräaikainen 1.1-31.8.2018 väliselle ajalle.


Tehtävän kuvaus


Vastaat oman vastuualueesi työturvallisuudesta, tuotannon tehokkuudesta sekä prosessien ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Tavoitteenasi on vastuualueellasi tehtaan kapasiteetin korkea käyttöaste, tuotannon ja tuotteen erinomainen laatu sekä kustannus- ja energiatehokkuus. Toimit vuoromestareiden ja käyttöinsinöörien varahenkilönä. Työskentelet myös projektiluonteisissa tehtäväkokonaisuuksissa. Tehtävässäsi raportoit tuotantopäällikölle.


Edellytykset


Koulutustaustaltasi olet DI tai vastaava ja sinulla on yli 3 vuoden työkokemus vastaavasta työstä ja esimiestehtävistä. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä haluat kehittyä työssäsi. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.


Lisätietoja


Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Hänninen, tuotantopäällikkö, p. 050 592 9373 tai mikko.hanninen@metsagroup.com.


Hakeminen


Lähetä työhakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 1.10.2017 mennessä.