Käyttöinsinööri, Anora Group Oyj, Koskenkorva / Ilmajoki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021
Anora on johtava viinien ja väkevien alkoholijuomien bränditalo Pohjoismaissa sekä vastuullisuuden edelläkävijä alallamme maailmanlaajuisesti. Toimintaamme kuuluvat myös maailmanluokan teolliset toiminnot tislauksessa, pullotuksessa ja logistiikkapalveluissa sekä teknisten etanolien, juomaetanolin, rehuraaka-aineiden ja ohratärkkelyksen tuotanto. Anora syntyi Altian ja Arcuksen yhdistyessä vuonna 2021. Anoran yhteenlaskettu liikevaihto oli 640 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja työllistämme noin 1 100 ammattilaista Pohjois-Euroopassa, Ranskassa ja Saksassa. Anora Koskenkorvalla on 35 elintarvikeprosessiteollisuuden ammattilaista, joista 25 työskentelee tuotannossa.

Etsimme nyt

KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

Anora Industrial -yksikköön Koskenkorvan tehtaalle.

Käyttöinsinöörin päätehtävänä on vastata Anora Koskenkorvan tehtaan tuotantolinjojen päivittäisestä toiminnasta ja ohjauksesta valmistusennusteen mukaisesti. Tuotannonsuunnittelu ja kirjaukset sekä raportointi yhteistyössä tuotannon organisaation kanssa niin ikään kuuluvat tehtävänkuvaan.

Arvostamme kokemusta tehdasautomaatio- sekä SAP käyttöjärjestelmistä, mutta opastamme myös järjestelmien salaisuudet ja niksit sinulle. Tuotannon kunnossapito sekä niihin liittyvät työluvat ja selvitykset yhteistyössä tekniikkatiimin asiantuntijoiden kanssa kuuluu luontevana osana työtehtävääsi. Näiden lisäksi osallistut erilaisiin organisaatiomme kehitys- ja investointiprojekteihin.


Edellytämme sinulta

- Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä kestät hyvin myös kiirettä ja muutoksia. Sinulta löytyy aito kiinnostus prosessiteollisuuteen ja halu myös jatkuvasti kehittyä siinä. Kilpailukykyisen palkan ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja osaavan organisaation tuen.
- Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Taskustasi löytyy joko diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto esimerkiksi, prosessi-, metsä- tai elintarviketeollisuudesta ja työelämää on jo muutama vuosi kokeiltu mieluiten prosessiteollisuudessa tuotantoon liittyvissä tehtävissä. Osaaminen ja kiinnostus tuotannonohjaukseen ja järjestelmiin sekä jonkinlainen opinnoissa hankittu tausta auttavat eteenpäin.


Tarjoamme sinulle

- Tehtävä tarjoaa Sinulle erinomaisen mahdollisuuden monipuoliseen ja haastetta tarjoavaan työhön, jossa pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.
- Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Valittu henkilö palkataan aluksi 12kk määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Anoralle.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä saat puh. 0405100433 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot