(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinöörejä
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020

Haemme Olkiluotoon

KÄYTTÖINSINÖÖREJÄ 

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt käyttöinsinöörejä OL3-ydinvoimalaitosyksikön käytön asiantuntijatehtäviin.

Syvällisen käytön koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus suuntautua OL3-ydinvoimalaitosyksikön käyttötehtäviin joko käyttövuoroihin tai käytön asiantuntijatehtäviin.


Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on voimalaitos-, prosessi- tai sähkötekniikan alempi korkeakoulututkinto tai vastaava insinööritutkinto. Kokemus OL3-ydinvoimalatyöskentelystä on eduksi. Olet tiimipelaaja ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi pitkällä tähtäimellä.

Käyttövuoroihin suuntautuvat tehtävät edellyttävät kolmivuorotyöskentelyä ja säteilyturvallisuusviranomaisella määräajoin hyväksyttävää ohjaajalisenssiä. Käytön asiantuntijatehtäviin on mahdollista siirtyä käyttövuoroissa tapahtuvan syvällisen kouluttautumisen ja työssäoppimisen jälkeen.


Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.


 Kiinnostuitko?
 Lisätietoja tehtävästä antavat jaospäällikkö Jarno Lalli, p. 02 8381 2130 ja vuoropäällikkö Tommi Hellsten, p. 02 8381 3355.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 5.7.2020 osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!