(Poistunut julkaisusta)

Käyttöinsinöörejä
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2019

Haemme Olkiluotoon
 

KÄYTTÖINSINÖÖREJÄ 

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt käyttöinsinöörejä käyvien laitosyksiköiden käytön asiantuntijatehtäviin.

Syvällisen käytön koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus suuntautua OL1/OL2-ydinvoimalaitosyksiköiden käyttötehtäviin joko käyttövuoroihin tai käytön asiantuntijatehtäviin.


Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on voimalaitos-, prosessi- tai sähkötekniikan alempi korkeakoulututkinto tai vastaava insinööritutkinto. Olet tiimipelaaja ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi pitkällä tähtäimellä.

Käyttövuoroihin suuntautuvat tehtävät edellyttävät kolmivuorotyöskentelyä ja säteilyturvallisuusviranomaisella määräajoin hyväksyttävää ohjaajalisenssiä. Käytön asiantuntijatehtäviin on mahdollista siirtyä käyttövuoroissa tapahtuvan syvällisen kouluttautumisen ja työssäoppimisen jälkeen.


Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.


Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antavat jaospäälliköt Tero Heinikangas, p. 02 8381 2110 ja Henrikki Häkkinen, p. 02 8381 2120 sekä laitospäällikkö Nina Paaso, p. 02 8381 2700.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 15.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!