(Poistunut julkaisusta)

Käyttöasiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Fingridin aluetoiminta vastaa yhtiön omistaman sähköverkon kunnossapidon suunnittelusta sekä kunnossapitotöiden tilaamisesta ja toteutuksen valvonnasta. Lisäksi henkilöstömme on tiiviisti mukana sähköverkon investointi- ja perusparannusprojekteissa. Toimimme laajasti yhteistyössä sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Haemme Hämeenlinnaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

käyttöasiantuntijaa

Tehtävässäsi vastaat siirtokeskeytysten suunnittelusta, kytkentöjen tilaamisesta palvelutoimittajilta, sähköturvallisuuden ylläpidosta sekä hyvästä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa. Tehtävään sisältyy myös mahdollisuus osallistua varallaoloon tarvittaessa. 

Sinulla on insinööri- tai teknikkotason koulutus sähköalalta ja kokemusta yllä mainittujen tehtävien suunnittelusta, rakentamisesta sekä käyttöönotoista. Sinulta on myös valmius tehdä matkatyötä sekä hyvät tietotekniset taidot.

Arvostamme suurjännitelaitteiden ja sähköturvallisuusmääräysten ja -standardien sekä hankintamenettelyjen hyvää tuntemusta, kykyä toimia yhteistyössä kollegojen ja yhteistyöyritystemme kanssa, sekä halua ja kykyä omaksua uusia asioita. Olet työotteeltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen tekijä ja tykkäät kehittää työtäsi. Eduksesi ovat myös hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme vastuullisen työn, jolla on merkitystä. Tiimissämme saat itsenäisen vastuualueen ja osaavan tiimin tuen. Panostamme myös vahvasti osaamisesi kehittämiseen. Tehtävässäsi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia tuntemaan Suomen sähköverkkoa kantaverkkoyhtiön näkökulmasta, ja keräät itsellesi tiedot ja osaamisen, josta on sinulle aitoa hyötyä tulevaisuudessa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 1.6.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi tehtävään kuitenkin mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluepäällikkö Kari Lindholm 11.5. – 22.5. välisenä aikana, puh. 040 519 5084. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.