(Poistunut julkaisusta)

Käyttöasiantuntija
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri.

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme tekemään kanssamme välttämätöntä hyvää!


Haemme nyt Verkon käyttö -yksikköön

KÄYTTÖASIANTUNTIJAA

vastaamaan sähköverkon operatiiviseen käyttöön liittyvästä koulutus-, perehdytys- ja harjoitustoiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtävässäsi korostuu erityisesti palveluntuottajien koulutus- ja perehdytystoiminta, jolloin painopisteinä ovat mm. kytkentäsuunnittelu, paikalliskäyttötehtävät ja sähkötyöturvallisuus. Osallistut tarvittaessa käytönsuunnittelun, jatkuvuudenhallinnan ja tilastoinnin tehtäviin sekä Verkon Käyttö -yksikön tietojärjestelmien kehittämiseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta tarvittaessa osallistut myös vuorotyöhön käyttökeskuksessa operaattorin sijaisena.

Sinulla on mainiot edellytykset tähän tehtävään, jos sinulla on:

  • joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä, huolellisuutta, suunnitelmallisuutta, paineensietokykyä, neuvottelukykyä
  • usean vuoden työkokemusta sähkönjakeluliiketoiminnasta sekä sähköverkon eri komponenttien tuntemusta ja kokemusta sähköverkon operatiivisesta käyttötoiminnasta.
  • kokemusta sähköverkon kytkentäsuunnittelusta, sekä sähkötyöturvallisuustoiminnasta ja sen kehittämisestä
  • tiimityöskentelytaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja mm. yhtiön sisäisessä vuorovaikutuksessa ja palveluntuottajien kanssa 
  • diplomi-insinöörin, insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaavat tiedot.


Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, sekä mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä asiantuntevassa porukassa. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä Käpylässä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää linkin kautta pe 20.9.2019 mennessä.


Mikäli haluat kuulla lisää tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä!  Lisätietoa saat: 

  • käyttökeskuspäällikkö Juho Kuokkaselta, p. 040 148 9797 
  • käyttöjohtaja Teppo Härköseltä, p. 050 389 9676