(Poistunut julkaisusta)

Käyttö-/kunnossapitoinsinööri
Nivalan Kaukolämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Haemme

KÄYTTÖ-/KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

Vastaat Nivalan Kaukolämpö Oy:n kaukolämpöä ja sähköä tuottavan voimalaitoksen, verkoston ja varalämpökeskusten ylläpidosta yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Vuosihuoltojen suunnittelu, ennakkohuoltojen toteuttaminen, erilaiset kehitystehtävät sekä raportointi muodostavat pääosan työstäsi. Lisäksi osallistut myös varallaoloon ja vikapäivystykseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kunnossapidon työkokemusta. Tehtävät keskittyvät mekaaniseen kunnossapitoon ja jatkuvaan kehittämiseen, mutta myös automaatio- ja sähköosaaminen on eduksi. Toimiva yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä hankintaosaaminen ovat tärkeitä työssä onnistumisen kannalta. Tehtävä edellyttää vähintään alikonemestarin pätevyyttä tai valmiutta saada kyseinen pätevyyskirja, joka oikeuttaa painelaitelain mukaisiin varakäytönvalvontatehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi ja Nivalan Kaukolämpö Oy:n toimitusjohtaja Hannu Petäistö p. 044-544 0933 / hannu.petaisto@kauko.eu. Lähetä hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus viimeistään 16.9.2018 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.