(Poistunut julkaisusta)

Käyttö-/kehitysinsinööri
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2020

Haemme nyt Metsä Boardin Simpeleen tehtaan massan- ja kartonginvalmistukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Käyttö-/kehitysinsinööriä

Mitä pääset tekemään?

Vastaa massan- ja kartonginvalmistusprosessien tuotannosta ja kehityksestä. Olet osallisena päivittäisessä tekemisessä ja pidemmän tähtäimen kehitysprojekteissa sekä vastaat mahdollisten koeajojen toteutuksesta. Huolehdit myös vastuualueesi henkilöstön ammatillisesta osaamisesta ja sen kehittämisestä. Tehtävä on monipuolinen ja mahdollistaa alaan liittyvän aikaisemman kokemuksen ja koulutuksen hyödyntämisen laaja-alaisesti. Työ antaa hyvän mahdollisuuden kehittymiseen massan- kartonginvalmistusprosessien monipuolisena osaajana. Raportoit kartonkikoneen käyttöpäällikölle.

Millä vakuutat meidät

Sinulla on kokemusta prosessiteollisuudesta haluat kehittyä kartonginvalmistuksen ammattilaiseksi. Et kaihda haalareiden päälle laittamista ja toimit sujuvasti yhdessä operaattorien kanssa ongelmien ratkaisemiseksi. Sitoudut tavoitteisiin, pystyt itsenäiseen päätöksentekoon ja ongelmanratkaisuun sekä yksin että yhdessä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja käytännön englannin kielentaito.

Ydintehtävät pähkinänkuoressa

 • Vastaat omalta osalta massan- ja kartonginvalmistus prosessien tuotannosta ja kehittämisestä huomioiden turvallisuus, laatu ja tehokkuus
 • Olet osaltasi suunnittelemassa ja kehittämässä seisokkien läpivientiä
 • Huolehdit vastuualueesi osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä
 • Tarpeen mukainen yhteistyö paikallisten ja alaan liittyvien toimijoiden kanssa
 • Osallistuminen laatu- ja kehitysprojekteihin

Mitä sinulta odotetaan

 • Tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa (ins./di) tekniikan alalta
 • Voit olla myös valmistumassa tai juuri valmistunut
 • Halua kehittää omaa osaamista
 • Jämäkkää työntekemisen asennetta ja sitoutumista
 • Itsenäistä, toimeenpanevaa työskentelyotetta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Kannustavaa ja ihmisiin luottavaa joukkuepeliasennetta

Miksi Metsä?

Verkkokaupan kiihtyvä kasvu ja kuluttajien ympäristötietoisuus lisäävät kartonkipakkausten kysyntää. Metsä Boardin ammattilaiset ovat ylpeitä laadukkaista ja vastuullisista tuotteistaan, joiden avulla rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta maapallollemme.

Miksi Simpeleen tehdas?

Meillä Simpeleen tehtaalla on hyvä ja ammattitaitoinen porukka sekä hyvä työilmapiiri. Pääset näyttämään omaa osaamistasi ja kehittämään ammatillisia taitoja paremmaksi tulevaisuutta ajatellen. Liity kokeneiden kartongintekijöiden ja osaajien joukkoon!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi käyttöpäällikkö Tuomas Hanskille (p. 050 502 2305)

Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 10.5.2020 saakka.  Kuullaan pian!