(Poistunut julkaisusta)

Käyttö- ja kunnossapitomestari
Alva-yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Vastaat vedentuotantolaitosten ja talousveden jakeluverkoston laiteasemien käytöstä ja kunnossapidosta.

Tehtäviisi kuuluvat kunnossapidon päivittäiset operatiiviset esimiestyöt, asentajien töiden suunnittelu ja organisointi. Tarvittaessa käynnistät ja organisoit korjaavat toimenpiteet mahdollisissa häiriötilanteissa, seuraat laitosten toimintaa ja teet tarvittaessa muutoksia laitosten ohjauksiin. Osallistut rakennusprojekteihin suunnittelusta laitosten käyttöönottoon asti.

Tehtävä edellyttää vahvaa näkemystä teknisen omaisuuden ylläpidosta, käytöstä ja toimintavarmuuden kehittämisestä. Osallistut myös varallaoloon.

Vastaat oman vastuualueesi osalta kulujen seurannasta ja toiminnan kustannustehokkuudesta liiketoimintalähtöisesti. Raportoit käyttö- ja kunnossapitopäällikölle.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Sinulla on kokemusta vedentuotantolaitoksista tai prosessiteollisuudesta. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidon esimiestehtävistä ja kunnossapitoprosessien systemaattisesta kehittämisestä katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia.

Olet organisointikykyinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua oppia ja kehittää toimintaa. Toimit tavoitteellisesti ja kannustat myös tiimiäsi toimimaan asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä ammatissasi.

Tehtävä on vakituinen ja työsuhde alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttö- ja kunnossapitopäällikkö Antero Kuitunen, puh. 050 310 0152.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 2.3.2020 mennessä osoitteessa www.alva.fi/alva/tyopaikat. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.