(Poistunut julkaisusta)

Käyttö- ja kunnossapitohenkilö
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020
Haemme Kouvolan alueen lämpölaitoksille

KÄYTTÖ- JA KUNNOSSAPITOHENKILÖÄ

vastaamaan ensisijaisesti lämpölaitosten kunnossapidosta ja käytöstä sekä kaukolämpöverkoston huoltotöistä.

Sinulla on alaan sopiva koulutus esim. LVI, sähköautomaatio tai työkokemusta laitosten huollosta ja kunnossapidosta tai kaukolämpötoiminnasta. Eduksi katsotaan prosessitekniikan tai erilaisten prosessinohjausjärjestelmien tuntemus. Tehtävässä edellytetään valmiutta varallaoloon.

Olet yhteistyökykyinen ja olet parhaimmillasi työskennellessäsi pienryhmässä. Sinulla on oppimishaluinen asenne ja kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä paineenkin alaisena. Omaat riittävät tietotekniset perustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa lämpölaitoksien käyttöpäällikkö Tero Kettunen, puh. 040 182 0213. Soittoajat 11.6. klo 9-13 ja 13.7. klo 9-13.

Täytä hakemus 2.8.2020 mennessä osoitteessa www.vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Uusiutuvan energian tärkeys, digitalisoituminen ja automaatio sekä pyrkimys resurssitehokkuuteen ovat markkinoiden polttopisteessä. Nevel Oy haluaa olla asiakkaittensa kumppani tässä muutoksessa. Nevel Oy on edistyksellisten teollisuuden ja kunnan infrastruktuuriratkaisujen toimittaja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Olemme osa Vapo-konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmöntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.