(Poistunut julkaisusta)

Käyttö- ja kunnossapitohenkilö, Lieksan voimalaitos
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020
Nevel on kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja tarjoava yhtiö, joka on sitoutunut viemään teollisuuden ja kuntien infrastruktuuriratkaisut uudelle tasolle. Nevel operoi yli 150:tä energiantuotantolaitosta ja hallinnoi yli 40:tä kaukolämpöverkkoa alan kehittyneimmän digitaalisen alustan avulla. Nevelin palveluksessa on 125 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Yhtiön liikevaihto on 100 miljoonaa euroa. Nevel on kokonaan Vapo-konsernin omistama.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Lieksan voimalaitokselle

käyttö- ja kunnossapitohenkilöä

Lieksan alueen voima- ja lämpölaitosten sekä kaukolämpöverkkojen käyttö- ja kunnossapitotehtäviin.

Päätehtävänäsi on Lieksan voima- ja lämpölaitosten sekä kaukolämpöverkkojen käyttö, polttoainehuolto ja kunnossapito.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- kokemusta mekaanisesta ja / tai sähkö/automaatiokunnossapidosta
- valmiutta 2-vuorotyöskentelyyn
- valmiutta varallaoloon.

Kokemus lämmöntuotantolaitosten operoinnista katsotaan eduksi.

Olet reipas, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Olet parhaimmillasi työskennellessäsi yksin ja pienessä työryhmässä. Sinulla on oppimishaluinen asenne ja kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä paineenkin alaisena. Omaat riittävät tietotekniset taidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitospäällikkö Markku Kiiskinen puh. 040 1432025. Soittoajat hakuaikana ke ja pe klo 12-14.

Täytä hakemus 24.5.2020 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

Uusiutuvan energian tärkeys, digitalisoituminen ja automaatio sekä pyrkimys resurssitehokkuuteen ovat markkinoiden polttopisteessä. Nevel Oy haluaa olla asiakkaittensa kumppani tässä muutoksessa. Nevel Oy on edistyksellisten teollisuuden ja kunnan infrastruktuuriratkaisujen toimittaja. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Olemme osa Vapo Group konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmöntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.