(Poistunut julkaisusta)

Käytönvalvoja
HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Haemme Helsinkiin vesihuollon vedenpuhdistuslaitoksille Pitkäkoskelle ja Vanhaankaupunkiin vedenpuhdistusosaston tuotantoryhmään

KÄYTÖNVALVOJAA

Vastaamme raakaveden hankinnasta, vedenpuhdistuksesta ja vedenjakelusta yli miljoonalle pääkaupunkiseudun asiakkaalle.

Tehtäviisi kuuluvat Pitkäkosken ja Vanhankaupungin vedenpuhdistuslaitosten käyttö- ja valvontatehtävät. Työ on päivätyötä sekä kolmivuorotyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään toisen asteen ammatillinen koulutus. Voit olla esimerkiksi prosessinhoitaja. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja B-ajokortti.  Arvostamme vedenpuhdistusprosessin ymmärtämistä ja kokemusta prosessinohjausjärjestelmien käytöstä. Olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja pitkäjänteinen.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.  

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon esimies Veijo Limatius, puh. 09 1561 3170, veijo.limatius@hsy.fi
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 3.1.2020.