Käytettävyyden ja graafisen suunnittelun osaaja
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Etsimme Laurea-ammattikorkeakoulun markkinointitiimiin Vantaalle

käytettävyyden ja graafisen suunnittelun osaajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Markkinointitiimin vastuulla ovat Laurean tärkeimmät verkkopalvelut ja intranetit, sosiaalisen median näkyvyys, sekä Laurean ulkoinen markkinointi ja viestintä. Tiimi tuottaa markkinointiratkaisuja Laurean tutkintokoulutuksiin, liiketoiminnalle sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnalle.

Käytettävyys- ja graafisen suunnittelijan tehtävä koostuu verkkopalvelujen käytettävyyden kehittämisestä, graafisesta suunnittelusta, sekä muista näihin liittyvistä tehtävistä. Käytettävyyden kehittämisen ohella olet valmis käärimään hihat ja tekemään ilmeitä esitteisiin, toteuttamaan bannereita ja muita markkinointimateriaaleja.

Odotamme sinulta:

  • UX-osaamista ja kokemusta verkkopalvelujen käytettävyyden kehittämisestä
  • Graafisen suunnittelun osaamista ja hyviä Adobe CC-taitoja
  • HTML5- ja CSS-ymmärrystä sekä oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyjä. Liitä hakemukseesi työnäytteitä aiemmin toteuttamistasi esimerkeistä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai muuten työkokemuksella osoitettua osaamista, hyvää englannin kielen taitoa ja kiinnostusta uuden oppimista kohtaan. Myös painotuoteprosessin ymmärryksestä on etua.

Tarjoamme rennon työyhteisön ja tiiviin dynaamisen tiimin, jossa pääset kehittämään merkityksellisiä asioita korkeakouluyhteisön sähköisten palvelujen ja markkinoinnin saralla. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön.

Pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Teemu Ylikoski, teemu.ylikoski@laurea.fi, 0405553564 ke 14.3.2018 ja to 22.3.2018.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 25.3.2018: Laurea avoimet työpaikat. Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1111529
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa