(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitopäällikkö
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt käynnissäpitopäällikköä UPM Energyn vesivoimatiimiin Kuusankoskelle.

UPM Energy on merkittävä kustannustehokkaan ja vähäpäästöisen energian tuottaja, jonka sähköntuotantokapasiteetti on n. 1480 MW. Sähkön tuottamisen lisäksi toimintamme käsittää fyysisen sähkön ja sen johdannaisten kaupan sekä erilaiset palvelut sähkön teollisille kuluttajille ja tuottajille. Vesivoimatiimi vastaa UPM Energyn omien vesivoimalaitosten  ylläpidosta, tuotannosta ja paikalliskäytöstä. Lisäksi vesivoimatiimin vastuulla on UPM Sähkönsiirron hallinnoiman sähkönsiirtoverkon ylläpito. Kaiken kaikkiaan UPM Energyn palveluksessa on noin 50 energia-alan ammattilaista, jotka työskentelevät kolmella eri paikkakunnalla. www.upmenergy.com/fi/   

Esimiehen terveiset

”Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän päästöttömän ja joustavan vesivoiman tuotantokoneiston parissa. Vesivoimatiimin pienestä koosta johtuen työsi on varmasti monipuolista ja työpäiväsi vaihtelevia” – Ari Henriksson, Director, Generation Asset Management

Mitä teet

Työskentelet vesivoimatiimissä, jonka vastuulla on eri puolilla Suomea sijaitsevien vesivoimalaitostemme kunnossapito sekä paikalliskäyttö. Kunnossapito ja paikalliskäyttö on ulkoistettu palveluntarjoajalle. Tehtävässäsi kehität osaltasi vesivoimalaitosten hallintaa, kunnossapitoa sekä käytettävyyttä. Kokemuksestasi riippuen tehtäväkenttään voi kuulua myös UPM Sähkönsiirron toiminnan koordinointi. Teet yhteistyötä oman organisaatiomme, palveluntarjoajiemme sekä ulkopuolisten yhteistyötahojemme kanssa.

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (kuten AMK-insinööri)
 • Olet toiminut menestyksekkäästi sähköntuotantoon ja etenkin vesivoimaan liittyvissä kehittämistehtävissä kunnossapidon ja käytön osalta
 • Sinulla on sähköpätevyys 1 tai mahdollisuus hankkia se
 • Sinulla on valmiudet ja intoa hyödyntää työssäsi uutta teknologiaa
 • Sinulla on vahvat neuvottelu- ja vaikuttamistaidot 
 • Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja sinulla on analyyttinen lähestymistapa käytettävissä olevaan tietoon
 • Työskentelet itsenäisesti ja määrätietoisesti tavoitteiden eteen
 • Olet valmis matkustamaan kotimaassa työn puitteissa
 • Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielitaito katsotaan eduksesi

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa vesivoimapäällikkö Pekka Pollari, puh. 0400759200. Yhteydenotot arkisin kello 12-17 välisenä aikana.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 24.01.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja voimme aloittaa haastattelut ennen hakuajan päättymistä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.