(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitopäällikkö
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Operatiivisen käynnissäpitotoiminnan toteutuksen, ylläpidon ja kehityksen vahvistukseksi haemme

Käynnissäpitopäällikköä

Tehtävänäsi on vastata ennakkohuoltojen määrityksestä, resursoinnista ja aikataulutuksesta sekä toteutuksesta että dokumentoinnista. Vastuualueellesi kuuluu myös varaosahallinta ja korjaavan kunnossapidon valvonta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tekninen pohjakoulutus (insinööri, teknikko tai vastaava), oikea asenne ja palava halu kehittyä työssäsi alan huippuosaajaksi. Edellytämme tehtävässä kokemusta käynnissäpitotoiminnasta. Prosessi- ja kunnossapitotausta ovat tehtävässä ehdottomasti plussaa. Työsi on monipuolista ja teet yhteistyötä teknisen osaston, turvallisuus- ja työsuojelupäällikön sekä paikallisten tehdasorganisaatioiden kanssa. Työpaikkasi sijaitsee Voikoskella ja vastaat myös sivutuotevetylaitoksista Joutsenossa ja Kotkassa. Kielitaidon osalta odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Myös ATEX-peruskoulutuksesi pitää olla kunnossa.

Valmistamme Voikoskella ilmakaasutehtaalla argonia, typpeä sekä happea. Voikoskella sijaitsee myös yksiköt asetyleenin sekä ilokaasun valmistukseen ja tehdasalueella on myös heliumin ja erikoiskaasujen käsittelylaitokset. Kyseessä on ainutlaatuinen työympäristö toimialansa ainoassa suomalaisessa huippuyrityksessä!

Hae tehtävään 22.6.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi kertomalla osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 14-16.30 Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ari Ripatti numerosta 044 7340 350.