(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitomestari
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Metsä Board Kyro Kyröskoskella valmistaa korkealaatuista päällystettyä taivekartonkia vaativiin pakkauksiin ja graafisiin loppukäyttöihin. Kyron tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 190 000 tonnia ja se työllistää noin 150 henkeä.


KÄYNNISSÄPITOMESTARI, ENERGIANTUOTANTO  JA VEDENKÄSITTELY


Tehtävän kuvaus


Haemme Metsä Board Kyron tehtaalle energiantuotantoon ja vedenkäsittelyyn käynnissäpitomestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vastaat yhdessä muun käyttöryhmän kanssa energiantuotannon ja vedenkäsittelyn käynnissäpidosta, ennakkohuollosta sekä laitoksen korjaus- ja muutostöistä ympäristö- ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Teet tiivistä yhteistyötä niin voimalaitoksen ja kartonkitehtaan henkilöstön kuin ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa.


Edellytykset


Edellytämme sinulta energiatekniikan AMK-/ diplomi-insinöörin koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa pätevyyttä. Sinulla on kokemusta energiantuotannosta mielellään jo useamman vuoden ajalta, ja ihannetilanteessa tunnet myös vedenkäsittelyn prosesseja. SAP -järjestelmän tuntemus katsotaan eduksesi.


Odotamme sinulta lisäksi oma-aloitteisuutta ja työhön tarttuvaa, joustavaa asennetta. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja pyrit tekemään aina parhaasi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja esimiestyön edellyttämää jämäkkyyttä ja päätöksentekokykyä. Omaat lisäksi hyvät IT -taidot sekä kykenet työskentelemään vähintään tyydyttävällä tasolla myös englannin kielellä.
 
Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat tehdaspalvelupäällikkö Jarno Lehtonen puh. 040 835 5907, jarno.lehtonen@metsagroup.com ja käyttöpäällikkö Tero Siltanen puh. 040 083 2828, tero.siltanen@metsagroup.com.

Hakeminen 

Jätä hakemus sunnuntaihin 24.2.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.