(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitoinsinööri
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Olet­ko sinä meidän uusi KÄYNNISSÄPITOINSINÖÖRIMME?

Haemme kokenutta mekaniikkataustaista käynnissäpitoinsinööriä akkukemikaalitehtaalle Sotkamoon. Uuttolaitoksen käynnissäpitoinsinöörinä tulet tekemään kunnossapidon päivittäistä työnsuunnittelua, käyttäjäkunnossapidon koordinointia sekä varastonhallintaa omalla alueellasi. Yksittäisiä kehitystehtäviäsi tulevat olemaan mm. ennakkohuoltosuunnitelmien luominen ja käyntivarmuuden parantaminen. Tehtävä on moninainen ja se räätälöidään osaamisen mukaan. Huolehdit turvallisesta työympäristöstä, kustannustehokkaasta toiminnasta ja raportoinnista. Vastaat myös laitosten käytettävyydestä yhdessä kunnossapidon tukitoimien kanssa sekä osallistut siisteyden ja järjestyksen ylläpitoon.

Sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote työntekoon. Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja vähintään 5 vuoden vankkaa kokemusta teollisista tuotantoympäristöistä. Tehtävässä katsotaan eduksi aiempi kokemus mekaanisesta kunnossapidosta ja Maximo-järjestelmän käytöstä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Tule luomaan uraa Euroopan suurimmalla nikkelin tuottajalla!

Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin käyttöpäällikkö Krista Koistinen, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi heti, mutta viimeistään 30.4.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat
Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.