(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitoinsinööri
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Metsä Board Joutsenon tehtaalla valmistetaan korkealaatuista valkaistua kemihierremassaa (BCTMP). Tehtaan vuosituotanto on 330 000 tonnia ja se työllistää noin 50 henkilöä. Asiakkaitamme ovat yhtiön taivekartonkitehtaat.

KÄYNNISSÄPITOINSINÖÖRI

Haemme nyt Joutsenon tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen käynnissäpitoinsinööriä vastaamaan tehtaan käyttöomaisuuden hallinnasta yhdessä organisaation kanssa.

Tehtävän kuvaus

Käynnissäpitoinsinöörin avaintehtäviä ovat päivittäisten töiden suunnittelu, resurssointi, investointien ja projektien hallinta. Tehtävinä ovat myös koneiden, laitteiden ja järjestelmien ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostyöt sekä luotettavuuden kehitys.

Lisäksi osallistut seisokkien valmisteluun, työnsuunnitteluun, resursointiin ja valvontaan sekä käytettävyyden kehitykseen. Oman organisaation sekä yhteistyökumppaneiden tehokas hyödyntäminen ovat avainasemassa työssä onnistumisessasi ja olet valmis sitoutumaan omalta osaltasi tehtaan toiminnan kehittämiseen. Tavoitteena on tulla tulevaisuuden tehdaspalvelun ammattilaiseksi laajentamalla tehtävänkuvaa ja osaamista.

Olet itsenäiseen ongelmanratkaisuun pystyvä tiimipelaaja ja toimit työssäsi suunnitelmallisesti sekä turvallisuusjohtamisen periaatteita noudattaen. Huomioit myös siisteyden ja elintarviketeollisuuden vaatimukset.

Edellytykset

Hakijalta edellytämme:

- soveltuvaa alan koulutusta (AMK tai DI)
- joustavuutta työskennellä muuttuvissa työolosuhteissa
- SAP-järjestelmän tai yleensä kunnossapitojärjestelmien hyvää tuntemusta
- pystyt kommunikoimaan suomen ja englannin kielellä

Eduksi katsomme:

- koneautomaation ja konetekniikan tuntemus
- prosessiteollisuuden laite- ja kunnossapitokokemus
- esimieskokemus

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Juha Luukas p. 040 7130 761.

Hakeminen

Täytä hakemus 25.5.2018 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.