(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitoasentaja
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020
HAEMME JUURI SINUA KÄYNNISSÄPITOASENTAJAKSI

Tehtävässä osallistut tuotanto- ja jakeluprosessien käynnissä- ja kunnossapitotehtäviin. Olet osa kunnossapidon organisaatiota, mutta työskentelet osin myös käynnissäpidon tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mekaanisen kunnossapidon ennakkohuolto-, vianselvitys- ja vikakorjaustehtäviä, käynnissäpidon kenttätoimenpiteitä sekä käyttäjäkunnossapidon tehtäviä. Työkohteesi on pääsääntöisesti Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n Naantalin voimalaitoksella. Työskentelet pääsääntöisesti päivätyössä, mutta vuodenaikojen edellyttämän tuotannon mukaan myös osin keskeytymättömässä kolmivuorotyössä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä osaamista ja työturvallisuusasioiden tuntemusta. Yhteistyökykyisenä ja joustavana henkilönä ryhmätyöskentely on sinulle luontevaa ja omaat kyvyn toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän sähkön- ja lämmöntuotannon parissa sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä alan uusinta tekniikka hyödyntävässä ympäristössä. Saat tueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön ja käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 30.9.2020 täyttämällä käynnissäpitoasentajan sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Matti Akkanen p. 040 821 2813.

Turku Energia on savuton työpaikka.