(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitoasentaja
Tampereen Sähkölaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, 130-vuotias energia-alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee noin 380 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

Haemme nyt Energia-yksikköömme 

KÄYNNISSÄPITOASENTAJAA

osaksi kolmehenkistä käynnissäpitoasentaja-tiimiä. Toimit päivittäin tiiviissä yhteistyössä myös käyttö- ja kunnossapitotiimiemme kanssa. 

Tehtävässä vastaat energiantuotantolaitostemme käyttövarmuuden ylläpidosta. Liikut aktiivisesti laitoksissamme vastaten niissä ilmeneviin tarpeisiin ja samalla varmistaen laitostemme tarkoituksenmukaisen toiminnan. Toimit käyttö- ja kunnossapitotiimien tukena päivittäisessä käyttö- ja kunnossapitotoiminnassa. Tarvittaessa osallistut myös pieniin kunnossapitoa edellyttäviin asennustehtäviin. 

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä, ammatillista koulutusta (esim. koneasentaja). Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka myötä opit tuntemaan energiantuotantolaitostemme prosessit ja käytön edellytykset, mutta arvostamme myös jo aiemmin hankkimaasi osaamista voimalaitosympäristöjen käyttö- ja kunnossapitotehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyötaitoja sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työotteeltasi olet itseohjautuva, vastuullinen, joustava ja huolellinen. Tehtävien hoitamisen kannalta ajokortti on työssä välttämätön.

Tampereen Sähkölaitos tarjoaa vakaan työnantajan edut sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen laajentamiseen ja kouluttautumiseen. Voit tutustua meihin työantajana kotisivuillamme: https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 22.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Työ alkaa loppukesällä 2019. Kesälomista johtuen pyrimme tekemään valintapäätöksen jo toukokuun loppuun mennessä, minkä johdosta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Hakuprosessi hoidetaan yhteistyössä Adecco Finlandin kanssa. Lisätietoja rekrytointiprosessista sekä tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, p. 050 444 4457. Soittele rohkeasti!