(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpito-operaattoria, sähkö/automaatio
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Haemme Metsä Boardin Joutsenon massatehtaalle

Käynnissäpito-operaattoria, sähkö/automaatio

Toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Käynninvarmistajan toimenkuvaan kuuluu käynnissäpidon tehtäviä laaja-alaisesti koko tehdasalueella. Toimintamallimme perustuu monitaitoisuuteen ja olet halukas tulevaisuudessa laajentamaan osaamista myös tuotannon puolelle. Käynninvarmistajana hallitset turvallisuuden- käytettävyyden- ja ympäristösuorituskyvyn varmistamiset. Työskentelet pääsääntöisesti päivätyössä osana tehtaan käynnissäpitoryhmää.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinun omaavan kokemusta metsäteollisuuden tuotantoympäristön automaatiojärjestelmistä, taajuusmuuttajista, ohjelmoitavista logiikoista ja kunnossapidosta. Prosessiteollisuuden prosessien tuntemus, kenttälaitteiden, sekä komponenttien valinnan ja käytön kokemus katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa, sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista.

Hakijalta odotetaan halua työskennellä myös tarpeen vaatiessa vuorotöissä tehtaan eri tehtävissä.

Edellytämme hakijoilta sähkö- ja automaatioalan koulutusta, sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuteen liittyvistä töistä.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä. 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Käynnissäpitoinsinööri Vesa Karppanen (p. 050 4415 750) kertoo mielellään lisää tehtävistä.

Lisäkysymyksiä voit laittaa myös sähköpostiin, vesa.karppanen@metsagroup.com

Hae paikkaa oheisesta linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.  Haku on auki 17.1.2021 saakka. Kuullaan pian!