Käynnissäpito-operaattori
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Metsä Board Kaskisten tehtaalla valmistetaan korkealaatuista valkaistua kemihierremassaa (BCTMP). Tehtaan vuosituotanto on noin 370 000 tonnia ja se työllistää noin 80 henkeä. Asiakkaitamme ovat paperi- ja kartonkitehtaat Euroopassa ja Kaukoidässä.

Haemme Kaskisten tehtaalle

KÄYNNISSÄPITO-OPERAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Aloitusvaiheessa työnkuvasi riippuu aiemmasta kokemuksestasi, mutta se voi muotoutua matkan varrella oman motivaatiosi ja kehittymisesi kautta. Käynnissäpito-operaattorina tulet kuitenkin tekemään työsi aina kustannustehokkaasti laatua, ympäristöä tai turvallisuutta unohtamatta. Päivittäinen työsi onkin prosessin valvomista, laadun tarkkailua, siisteydestä huolehtimista sekä vikojen ja häiriöiden poistoa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Toimit lisäksi kunnossapidon tehtävissä kulloisenkin tarpeen mukaan.

Uskomme toiminnassamme yhdessä tekemiseen ja monitaitoisuuteen. Koulutamme henkilöstöämme mahdollistaaksemme monipuolisen työnkierron ja turvataksemme osaamisen tason työn eri vaiheissa.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen vuoden 2020 loppuun.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta. Haluat kehittää omaa ammattitaitoasi, pyrit tekemään aina parhaasi ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Olet lisäksi ratkaisukeskeinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva tiimipeluri joka ei jätä muita pulaan.

Aikaisempi työkokemus prosessiteollisuudessa katsotaan eduksi.

Miksi Metsä?

Työ Metsässä on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Lisäksi huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Käyttöpäällikkö Kimmo Lähdes (p. 044 288 6004) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi.

Haku on auki 27.9.2020 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot