Käynnissäpito-operaattori
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme nyt Metsä Boardin Joutsenon tehtaalle

Käynnissäpito-operaattoria

(hydrauliikka, mekaaninen, automaatio)


toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.


Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä
Haemme teollisuushydrauliikan osaajaa päiväryhmäämme, erityisesti osaaminen paalauslaitteiston osalla katsotaan eduksi. Käynnissäpito-operaattorin toimenkuvaan kuuluu käynnissäpidon tehtäviä laaja-alaisesti koko BCTMP-tehtaan alueella. Toimintamallimme perustuu monitaitoisuuteen. Olet halukas tulevaisuudessa laajentamaan osaamista myös tuotannon puolelle, johon koulutamme työn ohessa. Käynninvarmistajana hallitset turvallisuuden, käytettävyyden ja ympäristösuorituskyvyn varmistamisen.


Mitä odotamme sinulta?
Soveltuva koulutustausta on ammattiopistotasoinen tekniikanalan perus-/ammattitutkinto tai esimerkiksi insinööri (AMK). Odotamme sinulta hyviä tiimityö- ja asennusteknisiä taitoja. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen sekä haluat kehittää omaa ja organisaation osaamista. Työkokemus kunnossapidosta ja varsinkin hydrauliikan tuntemus paalaamosta luetaan eduksi. 


Miksi Metsä?
Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä.  


Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!
Tuotantopäällikkö Juha Luukas (p. 040 713 0761) kertoo mielellään lisää tehtävästä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13:00- 15:00
 
Hae paikkaa oheisesta linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.  Haku on auki 27.9.2020 saakka. Kuullaan pian! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot