(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpito-operaattori
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018
Metsä Board Kaskisten tehtaalla valmistetaan korkealaatuista valkaistua kemihierremassaa (BCTMP). Tehtaan vuosituotanto on noin 340 000 tonnia ja se työllistää noin 80 henkeä. Asiakkaitamme ovat paperi- ja kartonkitehtaat Euroopassa ja Kaukoidässä.

KÄYNNISSÄPITO-OPERAATTORI

Haemme Metsä Board Kaskisten tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen, katkeamattomaan kolmivuorotyöhön käynnissäpito-operaattoria.

Aloitusvaiheessa työnkuvasi riippuu aiemmasta kokemuksestasi, mutta se voi muotoutua matkan varrella oman motivaatiosi ja kehittymisesi kautta. Käynnissäpito-operaattorina tulet kuitenkin tekemään työsi aina kustannustehokkaasti laatua, ympäristöä tai turvallisuutta unohtamatta. Päivittäinen työsi onkin prosessin valvomista, laadun tarkkailua, siisteydestä huolehtimista sekä vikojen ja häiriöiden poistoa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Toimit lisäksi kunnossapidon tehtävissä kulloisenkin tarpeen mukaan.

Uskomme toiminnassamme yhdessä tekemiseen ja monitaitoisuuteen. Koulutamme henkilöstöämme mahdollistaaksemme monipuolisen työnkierron ja turvataksemme osaamisen tason työn eri vaiheissa.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytykset

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta. Haluat kehittää omaa ammattitaitoasi, pyrit tekemään aina parhaasi ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Olet lisäksi ratkaisukeskeinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva tiimipeluri, joka ei jätä muita pulaan.

Edellytämme sinulta sähkö- ja automaatiopuolen perustutkintoa ja aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja/tai energian tuotannon alalta. Kokemus voimalaitosympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi, arvostamme erityisesti ennakkohuolto-, vianhaku- ja käyttöönotto-osaamista.

Valmet DNA- ja Honeywell -automaatiojärjestelmien, ABB:n ja Vaconin taajuusmuuttajakäyttöjen sekä Siemens -logiikoiden ja SAP R/3:n tuntemus katsotaan eduksesi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Kimmo Lähdes p. 044 288 6004.

Hakeminen

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemuksesi perjantaihin 15.6.2018 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.