(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitäjiä / Oppisopimuskoulutus
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2018
KOULUTTAUDU OPPISOPIMUKSELLA VASTUULLISIIN TUOTANNON TEHTÄVIIN METSÄ FIBREN SELLUTEHTAILLE

Tehtävän kuvaus

Metsä Groupiin kuuluva maailman johtava valkaistun markkinahavusellun toimittaja ja Suomen suurin sahatavaran valmistaja Metsä Fibre hakee koulutusohjelmaansa sellutehtaille käynnissäpitäjiä monipuolisiin ja vastuullisiin prosessinohjauksen ja käyttäjäkunnossapidon tehtäviin. Koulutukseen voi hakea seuraaville tehdaspaikkakunnille:

• Joutseno
• Kemi
• Rauma
• Äänekoski.

Koulutus alkaa tammikuussa 2019 ja se toteutetaan noin 1,5 vuotta kestävänä oppisopimuskoulutuksena määräaikaisessa työsuhteessa.

Koulutusohjelman jälkeen tarjoamme mahdollisuuksiemme mukaan tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen tehtävissä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja oleellinen alue toiminnan päivittäisessä johtamisessa koko Metsä Groupissa. Osallistava työkulttuuri kannustaa työtapojen ja tuotantoprosessin jatkuvaan parantamiseen. 

Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Työturvallisuus on ammattitaitoa ja kiinteä osa toiminnan päivittäistä johtamista koko Metsä Groupissa. Meillä henkilöstö sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.

Edellytykset

Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on insinööri (AMK) tai ammattiopistotasoinen sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan perustutkinto. Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja ja oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Työkokemus prosessiteollisuuden tehtävistä on eduksi.

Lisätiedot

Henkilöstön kehittämispäällikkö Juha Rötsä 050 3089854, sähköposti juha.rotsa@metsagroup.com

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä ja merkitse hakulomakkeelle paikkakunnat, joissa olet ensisijaisesti valmis työskentelemään.