Käynnissäpitäjä
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Caverion Industria Oy, DIS Energia, Espoo

 

Haemme Kivenlahden lämpökeskuksille vakituiseen työsuhteeseen käynnissäpitäjää. Käynnissäpitäjän tehtäviin kuuluu käyttö- ja kunnossapitotöitä, prosessin ohjausta sekä tarkastuskierroksia. Tuotantoprosessiin kuuluu hakekattila sekä kaksi pellettikattilaa. 

Caverion Industria Oy vastaa Fortumin Espoon alueiden sähkön tuotannosta sekä kaukolämmön ja kaukokylmän tuotannosta ja jakelusta. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

 

Meillä Caverionilla pääset osaksi avointa ja ammattitaitoista tiimiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan tehtäviisi vaihtelevissa kohteissa erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja meille onkin tärkeää niin työturvallisuus kuin työhyvinvointi. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja panostamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyviin henkilöstöetuihin, kuten mm. liikunta- ja lounasedut, sekä oma työterveyspalvelu. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva ammattitutkinto (esim. sähkö- ja automaatioasentaja/kunnossapitoasentaja). Toivomme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti sekä muiden tiimien jäsenenä. Olet innokas oppimaan uutta, ja perehdyt oma-aloitteisesti eri osa-alueisiin sekä niiden dokumentteihin. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta arvostamme valmiutta siirtyä myöhemmin myös kolmivuorotöihin. 

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae tehtävään 31.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot