Käynnissäpitäjä
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Haemme Espooseen Suomenojan voimalaitokselle vakituiseen työsuhteeseen käynnissäpitäjää. Työnkuvasi pitää sisällään voimalaitoksen käyttö- ja kunnossapitotöitä. Tuotantoprosessiin kuuluu höyrykattiloita, kaasu- ja höyryturbiineja, lämpöpumppuja, savukaasunpuhdistuslaitteita ja polttoaineen käsittelyjärjestelmiä. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi nykyaikaiset työvälineet, osaavat työkaverit sekä miellyttävän työympäristön. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi, ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, kattavat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva ammattitutkinto (esim. voimalaitoskäyttäjä, alikonemestari tai vastaavaa) ja muutaman vuoden työkokemusta alan teollisuudesta. Toivomme sinulta soveltuvuutta jatkuvaan kolmivuorotyöhön (12/12-vuoro) sekä kykyä työskennellä itsenäisesti että muiden tiimien jäsenenä. Olet innokas oppimaan uutta, ja perehdyt oma-aloitteisesti eri osa-alueisiin sekä niiden dokumentteihin. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen.

Lisätietoja antaa Caverionin käynnissäpitopäällikkö Taneli Varjus, p. 040 709 5798 ja sähköpostitse taneli.varjus@caverion.com. Puhelintiedustelut arkipäivisin klo 10-13 välisenä aikana. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae tehtävään 19.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot