(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitäjä
Oy Turku Energia - Åbo Energi Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

HAEMME JUURI SINUA KÄYNNISSÄPITÄJÄKSI

Tehtävässä osallistut tuotanto- ja jakeluprosessien käynnissäpitoon osana käynnissäpitotiimiä. Käynnissäpitäjänä ohjaat verkkoalueen vastuulla olevia tuotanto- ja jakeluprosesseja ja suoritat kenttätoimenpiteitä sekä käyttäjäkunnossapidon tehtäviä. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä. Lisäksi osallistut päivävuoron kunnossapitotyöhön lämmityskauden ulkopuolella. Tehtävässä on mahdollisuus edetä vanhemman käynnissäpitäjän tehtävään. Työpaikkasi sijaistee Naantalissa.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien yhteistyötaitojen lisäksi tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE vastuullisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä alan uusimman tekniikan parissa. Saat tueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön ja käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 14.4.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa käynnissäpitopäällikkö Kalle Karjala ke 3.4. klo 12-14 ja ti 9.4. klo 12-14 p. 040 707 9398 .

Turku Energia on savuton työpaikka.