(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpitäjä (sähköautomaatio)
Nokianvirran Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Nokianvirran Energia Oy:n voimalaitos tuottaa prosessihöyryä ja kaukolämpöä osakkailleen. Laitos parantaa osakkaiden liiketoimintojen kilpailukykyä varmistaen vakaamman energian hinnan pitkälle tulevaisuuteen.
Nokianvirran Energia Oy on Leppäkosken Sähkö Oy:n, Nokian Renkaat Oyj:n ja Oy Essity Finland Ab:n yhteisyritys.

Etsimme nyt KÄYNNISSÄPITÄJÄÄ (sähköautomaatio) Nokianvirran Energia Oy:n voimalaitokselle Nokialle vakituiseen työsuhteeseen.

Käynnissäpitäjänä vastaat voimalaitoksen sähkö- ja automaatiokunnossapidosta. Tehtävässä työskentelet päivävuorossa.
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Ideaalitilanteessa sinulla on jo aiempaa kokemusta voimalaitos- ja/tai prosessiteollisuudesta, mutta voit olla myös urasi alkuvaiheessa. Arvostamme osaamista automaation kenttälaitteista, prosessinohjausjärjestelmistä, sähkökäytöistä ja teollisuuden sähkönjakelusta. Persoonaltasi olet tiimityötaitoinen ja omatoiminen. Saatat työtehtäväsi loppuun vastuullisella otteella.

Tarjoamme vastuullisen tehtävänkuvan biovoimalaitoksessa ja ammattimaisen tiimin kehityksesi tueksi. Nokianvirran energia sijaitsee moderneissa toimitiloissa aivan Nokian keskustan tuntumassa.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla: Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (30.9 alkaen ma-pe klo 15-16) tai Mira Perttula, puh. 050 444 4418 (20.-27.9 klo 8-16). Hae paikkaa rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.adecco.fi 13.10. mennessä ja liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen.