Käynnissäpitäjä Caverionille!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Haemme Caverionille Kivenlahden lämpökeskuksille vakituiseen työsuhteeseen käynnissäpitäjää. Käynnissäpitäjän tehtäviin kuuluu käyttö- ja kunnossapitotöitä, prosessin ohjausta sekä tarkastuskierroksia. Tuotantoprosessiin kuuluu hakekattila sekä kaksi pellettikattilaa. 

Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva ammattitutkinto (esim. sähkö- ja automaatioasentaja/kunnossapitoasentaja). Toivomme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti sekä muiden tiimien jäsenenä. Olet innokas oppimaan uutta, ja perehdyt oma-aloitteisesti eri osa-alueisiin sekä niiden dokumentteihin. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta arvostamme valmiutta siirtyä myöhemmin myös kolmivuorotöihin. 

Lisätietoja antaa Caverionin käynnissäpitopäällikkö Taneli Varjus, p. 040 709 5798 ja sähköpostitse taneli.varjus@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae työpaikkaa 31.10.2021 mennessä seuraavasta linkistä:

https://rekry.caverion.fi/tyopaikat/

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot