(Poistunut julkaisusta)

Käynnissäpidon harjoittelijoita
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021
Palkkaamme parisataa kesäcaveria ympäri Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Haemme Espooseen Suomenojan voimalaitokselle kesätyöntekijöitä. Haemme voimalaitoksen käynnissäpitoon energia-alan opiskelijaa. Käynnissäpidon työtehtäviin kuuluu osallistuminen prosessin erotussuunnitelmien tekemiseen sekä kunnossapito- ja käyttötöihin. Lisäksi haemme toista energia- tai ympäristöalan opiskelijaa voimalaitoksen kulunvalvontaan, ympäristöraportointiin ja turvallisuuskierroksille osallistumiseen sekä urakoitsijoiden perehdyttämiseen.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla riittää intoa uuden opetteluun sekä hyvään asiakaspalveluun, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2021 kesäcavereista. Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen.

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Kesäcavereiden fiiliksiä löydät Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri.

Ei haluta leveillä, mutta viime vuonna sijoituimme kesäcavereiden arvioiden perusteella viiden parhaan joukkoon Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa ja vuonna 2019 nappasimme ykkössijan! Eikä ihme, 97% Caverionin kesäcaverikyselyyn 2020 vastanneista suosittelee Caverionia työpaikkana ystävilleen.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 7.3.2021 mennessä. Merkkaathan hakemukseesi, kumpaan tehtävään haet. 

Mikäli haluat lisätietoja työtehtävästä tai rekrytointiprosessista, voit ottaa yhteyttä kesarekry@caverion.com. Suuresta hakijamäärästä johtuen, emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter