(Poistunut julkaisusta)

KaVo Kerr Graduate Program
KaVo Kerr

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Good problem solving is the road to improvement

Haluamme löytää 3-5 rohkeaa, vastavalmistunutta tai valmistumassa olevaa tuotantotalouden tai muun tekniikan alan DI-opiskelijaa, jotka haluavat oppia lisää ja luoda esimiesuraa meillä. Graduate Program kestää puolitoista vuotta, jonka jälkeen tavoitteena on, että sinulla on käsissäsi innostava työ KaVo Kerrillä useaksi vuodeksi eteenpäin.

Graduate Program tarjoaa monipuolisen väylän esimiesuralle, jonka lähtölaskenta tehdään Tuusulassa. Olemme yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Työskentelemme Lean-filosofian mukaisesti ja sitä toteutetaan jokaisella osastolla ja kaikissa työtehtävissä.

Tarjoamme sinulle aluksi

  • 18 kuukauden työsopimuksen KaVo Kerrillä – ja toivottavasti pitkän uran meillä tämän jälkeen
  • Pääset mukaan tuotekehityksen, tuotannon tai teknisen tuotemarkkinoinnin kehityshankkeisiin, riippuen osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista
  • Kilpailukykyisen palkan ja mukavat henkilöstöedut

Toivomme sinulta

  • Olet vastavalmistunut tuotantotalouden tai muun tekniikan alan DI tai opintosi ovat loppuvaiheessa. Mahdollisuus myös diplomityöntekoon
  • Aitoa kiinnostusta oppia Lean-filosofiaa ja tahtoa kehittyä tulevaisuudessa esimieheksi ja johtajaksi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Ohjelman aikana tulet työskentelemään tuotekehityksen, teknisen tuotemarkkinoinnin tai tuotannon kehityshankkeissa. Graduate Programin jälkeen tavoitteena on jatkaa esimies- tai kehitystehtävissä. Tutustu tarkemmin Graduate Programiin: https://youtu.be/fPbJl2rm15o tai https://kavokerrille.fi.

Tulet työskentelemään Tuusulassa, jossa meillä on moderni 450 hengen organisaatio. Tuotekehitys ja tuotanto työskentelevät rinnakkain saman katon alla, mikä tuo meille ketteryyttä testata ja siirtää tuotekehitystä tuotantolinjoille.

Uskomme, että aina voi parantaa. Siksi pyrimme kehittämään prosessejamme koko ajan paremmiksi ja kannustamme työntekijöitämme ylittämään itsensä. Haluamme, että opit ja etenet nopeasti. Matalahierarkinen ja kannustava yrityskulttuurimme takaa, että sinun on helppo tutustua ihmisiin ja tarttua uusiin haasteisiin. Ovi on auki myös kansainvälisiin tehtäviin ja työskentelyyn ulkomailla.