(Poistunut julkaisusta)

Kävelevä tiedonkerääjä Helsingin alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Luit otsikon aivan oikein! Oletko haaveillut työstä, jossa pääset ulkoilemaan ja olemaan liikkeellä? - Nyt meillä olisi tarjolla sellainen!

 

Etsimme suurelle kansainväliselle asiakasyrityksellemme kävelijää tiedonkeruutyöhön Helsingin alueelle sekä lähipaikkakunnille. Työt alkavat kesäkuussa ja tehtävä on noin kolmen kuukauden kestävä määräaikaisuus, jonka jälkeinen jatko voi olla mahdollinen.

 

Tässä työnkuvassa kerätään yrityksiltä yksityiskohtaista dataa joko tabletilla tai älypuhelimella. Vierailet asiakkaiden toimipisteillä, keräät tarvitut tiedot ohjeistuksen mukaisesti ja siirryt seuraaviin lokaatioihin kävellen. Suunnittelet kävelyreitit ennakkoon kannattavuuden maksimoimiseksi ja vastaat kerätyn datan laadusta. Tehtäviisi kuuluvat myös laitteiston vianmääritys sekä mahdollisten ongelmien ilmoittaminen eteenpäin.

 

Haemme juuri sinua, jos olet ulkoilusta ja kävelystä nauttiva itsenäinen tekijä. Olet sujuva ja kohtelias erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, ja haluat tehdä luottamuksellista tiedonkeruutyötä teknologiaa hyödyntäen. Edellytämme sinulta erinomaista englanninkielentaitoa sekä moitteetonta rehellisyyttä kaikessa viestinnässä. Sinulla on myös mahdollisuus siirtyä tarvittaessa toisillekin paikkakunnille, minkä ajalta sinulle korvataan matka- ja majoituskulut.

 

Haethan tehtävää mahdollisimman lähettämällä englanninkielisen hakemuksen ja CV:n järjestelmämme kautta. Viimeinen hakupäivä on 28.5.2019, ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Oona Sundvik, oona.sundvik@adecco.fi