(Poistunut julkaisusta)

Kausityöt tuotannossa tehtaalla 2020
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme nyt kausityöntekijöitä Lumon Oy:n Kouvolan tehtaalle

Tehtävän kuvaus

Tarvitsemme kausityöntekijöitä tuotannon, logistiikan ja kunnossapidon eri tehtäviin Lumonin Kouvolan tehtaalle -yhteensä jopa yli 50 henkilöä! Työt ovat määräaikaisia ja alkavat huhti-kesäkuussa ja ovat kestoltaan noin 5-9kk. Tarjolla on erilaisia tehtäviä ja työt soveltuvat sekä naisille että miehille. 

Mitä odotamme sinulta?

  • 18 vuoden ikää
  • Reipasta asennetta ja halua oppia uutta
  • Näppäräsormisuutta sekä tarkkaa työotetta
  • Vastuuntuntoa ja turvallisten työtapojen noudattamista
  • Valmiutta vuorotyöhön (2- ja/tai 3 vuorotyöt)
  • Sujuvaa suomen kieltä
  • Kokemus teollisuudesta tai rakentamisesta katsotaan eduksi
  • Logistiikan tehtävissä trukilla ajotaito ja alan kokemus ovat eduksi
  • Kunnossapidon tehtäviin tarvitset koneasentajan tai sähkö-ja automaatioasentajan taitoja
  • Valmiutta työskennellä marraskuulle saakka

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Oy:n menestystarinaa, täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi. Hakuaika 3.2-19.4., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja haastattelut alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä. Kannattaa siis hakea heti!

Lisätiedot:

Tehdaspäällikkö Mika Varjovirta p.040-1458931

Tuotantopäällikkö (profiili) Tuomas Vihertö, p. 0400 757 818 

Tuotantopäällikkö (kokoonpano) Jarmo Rissanen p.040-7605796

Logistiikkapäällikkö Jani Reijonen p.040-4859119