Kausityöntekijöitä
Lindström Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Etsimme nyt reippaita työntekijöitä sijaistamaan vakituisen henkilöstömme vuosilomia Lindströmin Hämeenlinnan palvelukeskukseen. Palvelukeskuksessamme pesemme työvaatteita, käsipyyherullia ja teollisuuspyyhkeitä. Kausityöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat pyykin vastaanotto, lajittelu, ripustus, mankelointi ja pakkaus sekä varastotoiminnot. Tässä työssä olet tärkeässä roolissa palveluketjussamme varmistamassa, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tämä työ on erinomainen mahdollisuus hyödyntää tiimityötaitoja ja päästä työskentelemään vauhdikkaassa ympäristössä ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Vaikka työtehtävät ovat monipuolisia, opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Palvelukeskuksemme sijaitsee erittäin hyvien liikenneyhteyksien päässä. Pääset työskentelemään loistavassa tiimissä, jossa teemme työtä innostuneesti yhteen hiileen puhaltaen.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinun olevan ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on seisomatyötä. Työturvallisuuden takia hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ryhmätyökykyä. Työskentelet myös tietokoneella sekä suurten teollisuuslaitteiden parissa, joten tekninen osaaminen ja hyvät tietotekniset taidot ovat eduksi tässä tehtävässä. Olisi loistavaa, mikäli pystyisit jopa kehittämään työskentelytapojamme paremmiksi uusilla ideoillasi! Koska teemme työtä tekstiilien parissa, työ ei sovi allergikoille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, mutta sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Kiinnostuitko?

Tehtävät ovat määräaikaisia vuosilomien sijaisuuksia 30.9.2021 saakka ja alkavat kevään aikana sopimuksen mukaan. Tarjoamme sekä kokoaikaisia (40 h/viikko) että ekstraajasopimuksia (0-40 h/viikko). Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työt ja oletko kiinnostunut ensisijaisesti kokoaikaisesta vai ekstraajan paikasta. Työ on 2-vuorotyötä ja palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Joni Suomalainen (joni.suomalainen@lindstromgroup.com, puh. 040 184 8836) ja Virpi Mäkelä (virpi.makela@lindstromgroup.com, puh. 040 540 1609, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 12-15). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411384
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna
  • Lisätietoja antaa: Joni Suomalainen, joni.suomalainen@lindstromgroup.com, puh. 040 184 8836