(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä
Tyrnävän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Tyrnävän seurakunta hakee määräaikaisia kausityöntekijöitä hoitamaan viheralueita, hautausmaita ja hoitosopimushautoja Tyrnävällä ja Temmeksellä. Tarvitsemme myös kirkonesittelijöitä, joiden tehtäviin kuuluu kirkon esittelyn lisäksi ulkotyöt kirkkopihoilla. Arvostamme alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta sekä pienkoneiden käyttötaitoa. Tehtävät ovat määräaikaisia, kestoltaan 2-5 kuukautta, ajoittuen touko- syyskuulle.

Lisäksi haemme yhtä kausityöntekijää pääasiassa keittiö- ja siivoustöihin touko-heinäkuun ajaksi. Edellytyksenä tehtävän hoitamiseen on voimassa oleva hygieniapassi. Eduksi katsotaan alan opiskelu/koulutus. Pääasiallisena työntekopaikkana on Tyrnävän seurakuntatalo, mutta työtehtäviä on myös muilla seurakunnan kiinteistöillä, joten tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävien aloitus- ja lopetusajankohta on sovittavissa. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävissä on koeaika, joka on puolet palvelussuhteen kestosta.

Hakemukset viimeistään 18.3.2018 osoitteeseen: Tyrnävän seurakunta, Mankilantie 1, 91800 Tyrnävä. Ilmoita hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut ja koskeeko hakemuksesi Tyrnävää vai Temmestä. Kuoreen lisäksi merkintä “Kausityö Temmes” tai “Kausityö Tyrnävä”.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Kaisa Suutari (kaisa-henriikka.suutari@evl.fi, tai puhelimitse 13. ja 14.3. klo 12-13 numerosta 044 7372621).