(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä viheralueiden ylläpitoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme pääkaupunkiseudulle tiimiimme nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ VIHERALUEIDEN YLLÄPITOON KASVUKAUDELLE 2019

Tehtäviisi voi kuulua omasta osaamisestasi riippuen mm. kitkeminen, nurmikon leikkaaminen ja pensaiden leikkaaminen. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia tehtäviä huhti-kesäkuusta alkaen jopa marraskuun lopulle asti. Pääsääntöisesti töitä tehdään klo 7-15, mutta toivomme että olet valmis myös iltavuoroon kiireaikana. Tarjolla on pääsääntöisesti kokoaikaista työtä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista tilanteestasi riippuen. Työpäivä alkaa joko L&T:n Vantaan tai Espoon varikolta ja asiakaskohteita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta, mutta reippaalle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita ja olet vastuunkantaja luonteeltasi! B-ajokortti on tehtävässä edellytys.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa.

Nyt on siis mainio pesti tarjolla, joten jätä hakemuksesi 30.4.2019 mennessä. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.