(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä viheralueiden rakentamiseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme pääkaupunkiseudulle tiimiimme nohevia, säänkestäviä ja vastuuntuntoisia

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ VIHERALUEIDEN RAKENTAMISEEN KASVUKAUDELLE 2019

Tehtäviisi voi kuulua omasta osaamisestasi riippuen mm. maanrakennustyöt, kirvesmiehen työt, leikkivälineiden ja aluevarusteiden asentaminen, kivityöt ja vihertyöt. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia tehtäviä huhti- kesäkuusta alkaen jopa marraskuun lopulle asti. Pääsääntöisesti töitä tehdään klo 7-15, mutta toivomme että olet valmis myös iltavuoroon kiireaikana. Tarjolla on pääsääntöisesti kokoaikaista työtä, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista tilanteestasi riippuen. Työpäivä alkaa joko L&T:n Vantaan tai Espoon varikolta ja työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita ja olet vastuunkantaja luonteeltasi! B-ajokortti on tehtävässä edellytys.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa.

Hae paikkaa 31.12. mennessä. Haastattelut alkavat tammikuussa 2019. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.