(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä Tampereelle
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Haemme tuotannon kausityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin Rudus Oy:n Maisematuotteiden tuotannon tehtäviin. Työsuhteiden kestot ovat 2-4 kuukautta ja ensimmäinen mahdollinen aloituspäivä on 1.4.

Kausityöntekijät toimivat joustavasti tuotantolinjoilla eri tehtävissä: koneenhoitajina, tuotantotyöntekijöinä, tavaran tarkastajina tuotantolinjalla ja trukin kuljettajina.

Tehtävässä tarvitaan hyvää vastapainotrukilla ajo- ja lastaustaitoa. Automaattisten tuotelinjojen käyttökokemus ja maisemabetonituotteiden tuntemus katsotaan eduksi valinnassa. Tehtävässä toimivalla pitää olla trukkikortti ja työturvallisuuskortti, tarjoamme koulutuksen tarvittaessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa ja asiantuntevassa työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa tehdaspäällikkö Kimmo Korpi, puh. 050 063 0331 tai kimmo.korpi@rudus.fi.

Jätäthän hakemuksesi 24.3.2019 mennessä.