(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä Rajamäen tehtaalle
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas valmistaa ja pullottaa kotimaan markkinoille sekä vientiin myytävät alkoholijuomat. Tehtaan yhteydessä toimii myös logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. Rajamäen tehdas sijaitsee Nurmijärvellä.

Haemme Rajamäen tehtaalle pullottamoon ja logistiikkakeskukseen määräaikaisia kausityöntekijöitä.

Pullottamossa töitä on tarjolla jopa 25 henkilölle. Päätehtäviä ovat koneenhoito-, laadunvalvonta- sekä pakkaustehtävät alkoholijuomatehtaan automaattisilla pullotuskonesarjoilla. Tekninen työkokemus ja/tai tehtävään soveltuva opintosuuntaus on plussaa, kerrothan näistä hakemuksessasi.

Logistiikkakeskukseen haemme noin 15 työntekijää. Päätehtäviä ovat puheohjattu keräystyö, käsin pakkaus sekä varastotyö. Trukinajotaito ja aiempi työkokemus varastotehtävistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuun vaihteeseen. Osa tehtävistä alkaa mahdollisesti jo maaliskuun aikana ja osa voi jatkua loppusyksyyn saakka. Jonkin verran voimme tarjota myös tuntitöitä ja/tai joulun tienoille ajoittuvaa määräaikaista työtä. Kerrothan hakemuksessasi, mikä olisi sinulle sopivin työsuhteen ajanjakso ja kesto. Mainitse hakemuksessasi myös, kumpaan tehtävään olet hakemassa.

Kaikilta hakijoiltamme edellytämme:

  • Tarkkaa, järjestelmällistä ja ripeäotteista työskentelytapaa.
  • Reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.
  • Hyvää fyysistä kuntoa. Työ on fyysisesti vaativaa ja sisältää paljon nostoja.
  • Vähintään 18 vuoden ikää sekä valmiutta vuorotyöhön.

Me puolestamme tarjoamme:

  • Mahdollisuuden tutustua juomateollisuuden maailmaan ja kansainvälisen konsernin toimintaan.
  • Rennon ja mukavan työympäristön.


Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 28.2.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Altia on Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomatalo, joka valmistaa, maahantuo ja vie laadukkaita viinejä sekä väkeviä alkoholijuomia. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria. Meitä on yhteensä noin 800 altialaista seitsemässä maassa.