Kausityöntekijöitä Rajamäen pullottamoon ja logistiikkaan
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa sekä Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Altia valmistaa, markkinoi, myy ja maahantuo laadukkaita alkoholijuomia, huolehtien samalla niin omien kuin päämiestuotteiden logistiikasta. Haluamme edistää modernia, vastuullista pohjoismaista juomakulttuuria. Meitä altialaisia on yhteensä noin 700 seitsemässä maassa.

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat.

Haemme Rajamäen tehtaalle pullottamoon ja logistiikkakeskukseen kausityöntekijöitä

Pullottamossa työ koostuu koneenhoito-, laadunvalvonta- sekä pakkaustehtävistä. Pullotuskonesarjat ovat pitkälle automatisoituja ja sen vuoksi tekninen työkokemus ja/tai tehtävään soveltuva opintosuuntaus on plussaa.

Logistiikkakeskuksen tehtäviin kuuluu puheohjattu keräys, trukki- ja käsinpakkaustyöt. Trukinajotaito sekä aiempi työkokemus ja/tai tehtävään soveltuva opintosuuntaus katsotaan eduksi.

Rekrytoimme yhteensä noin 40 kausityöntekijää. Työt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuun vaihteeseen. Osa tehtävistä alkaa mahdollisesti jo maaliskuun aikana ja osa voi jatkua loppusyksyyn saakka. Jonkin verran voimme tarjota kesän jälkeen myös tuntitöitä ja/tai joulun tienoille ajoittuvaa määräaikaista työtä. Kerrothan hakemuksessasi, mikä olisi sinulle sopivin työsuhteen ajanjakso ja kesto.

Kaikilta hakijoiltamme edellytämme:

  • Tarkkaa, järjestelmällistä ja ripeäotteista työskentelytapaa
  • Reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • Vähintään 18 vuoden ikää sekä valmiutta vuorotyöhön.
  • Logistiikkakeskuksen työntekijöiltä odotamme lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on fyysisesti vaativaa ja sisältää paljon nostoja.

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Altialla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Omalla tehokkaalla ja laadukkaalla työpanoksellasi voit myös vaikuttaa ansiotasoosi. Lisäksi vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen altialainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä.

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 28.2.2019 mennessä. Mainitse hakemuksessasi haetko kausityöntekijäksi pullottamoon vai logistiikkakeskukseen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221877
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi