(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä Raision puutarhoille
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Tule pelastamaan suomalaiset puutarha-, marja- ja vihannestilat! Haemme nyt reippaita ja rohkeita työntekijöitä hyppäämään marja- ja maatilojen työntekijöiden saappaisiin kesän sesonkiin. Nyt jos koskaan sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään raittiissa ulkoilmassa, yhteiskunnalle merkityksellisessä ja tärkeässä työssä.

Etsimme reippaita ihmisiä eripituisiin istutus-, hoito- ja sadonkorjuutöihin toukokuusta loppukesään. Saatat saada kokemusta myös muista kasvukauden tehtävistä.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä työhön koulutetaan paikan päällä. Viljelmät sijaitsevat usein syrjässä, niinpä mopo, auto tai fillari saattavat olla ainut mahdollisuus päästä työn ääreen. Palkkaus on tehtävästä riippuen joko tunti- tai urakkapalkka.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja saat tarvittaessa ti 7.4 klo 8-16 ja 14-16.4 klo 8-16 Pirjo Rouhiainen, puh. 040-774 7780, pirjo.rouhiainen@barona.fi.