Kausityöntekijöitä prosessipuhdistukseen Forssaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kausityöpaikat, ja siivouksen osalta haut ovat edelleen päällä! Vakituisten siivoojiemme kirmatessa lomille, aukenee näytönpaikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme 

 

PROSESSIPUHDISTAJIA FORSSAAN!  

 

Työ on korkean hygienian puhdistusta elintarviketehtaan tuotantotiloissa sisältäen esimerkiksi tehtaan tuotantolinjojen, teurastamon sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua sekä satunnaista toimistosiivousta. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa alkaen kello 5.00, 16.00 ja 22.00. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työ on tiukasti sidoksissa tehtaan toimintaan. Tehtävässä on mahdollisuus urakkapalkkaan koeajan jälkeen, jolloin voit todella vaikuttaa ansiotasoosi omalla aktiivisuudellasi! Töitä on melkeinpä koko syys- ja talvikaudelle ja työn touhuun pääset nopeallakin aikataululla.

 

Kausitöitä on tarjolla koko syys- ja talvikauden ajan eripituisissa ajanjaksoissa – voit siis itse vaikuttaa, työskenteletkö meillä pienemmän pätkän tai pidemmän kauden. Työvuorot sijoittuvat lähinnä arkipäiville, mutta tarjolla on myös viikonloppuvuoroja, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissä!  

 

Edellytämme kausityöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Prosessipuhdistuksessa täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti. Työ on fyysistä, joten toivomme työntekijöiltämme hyvää peruskuntoa.

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kausityö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti kausityöjakson jälkeen! Aloitamme hakemusten käsittelyn vasta maaliskuun alussa, joten ethän huolestu, mikäli meistä ei kuulu heti hakemuksen jätettyäsi. 

 

Olisiko tässä etsimäsi kausityö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kausityöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme työhakemuksia jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi.  Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Tästä löydät videon, jossa Joni kertoo ajatuksiaan prosessipuhdistajan työstä - Turvallista ruokaa ja merkityksellistä työtä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot