(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä PowerParkiin 2020
PowerPark

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Missä voit ajaa kartingia MM-tasoisella ulkoradalla, kieppua toinen toistaan hurjemmissa huvipuistolaittessa, shoppailla kauppakadulla, maistella suolaisia ja makeita herkkuja, katsella 5D-elokuvia, seikkailla Röllin kotikonnuilla ja lopulta kömpiä nukkumaan vaikka oikeaan puumajaan tai villin lännen vankkuriin? No PowerParkissa tietenkin!!!

Lakeuksien monipuolisin matkailukeskittymä PowerPark etsii työntekijöitä kaudelle 2020.

Etsimme positiivisen asiakaspalveluasenteen omaavia reippaita ja toimeliaita, yli 18-vuotiaita henkilöitä huvipuiston laitekuljettajan työtehtäviin, karting-kahviloihin, siivoukseen sekä vaellusohjaajiksi hevoskeskukseemme. Työtehtävät opetamme kyllä, kunhan sinulta vain löytyy rutkasti riemua ja aurinkoista asennetta omaksua uusia taitoja. Vaellusohjaajan työtehtävässä vaaditaan lisäksi vankka kokemus hevosten parissa työskentelystä. Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan matkailun maailmaan. Työssäsi kohtaat päivittäin uusia ihmisiä kansainvälisestikin arvostetussa matkailukohteessa. Saat uusia ystäviä ja arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta. Pääset myös nauttimaan monista hyvistä henkilökuntaeduista, joiden verkosto käsittää myös muita Suomen huvi- ja teemapuistoja. PowerParkissa järjestetään kesän aikana monia erilaisia tapahtumia ja työssäsi pääset toteuttamaan myös niitä. Näin vaihtelevaa ja monipuolista työympäristöä et löydä muualta!


Tutustu tarkemmin työnkuvauksiin ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa  www.powerpark.fi/info/rekrytointi. Valmistaudu elämäsi vauhdikkaimpaan kesään! Haku päättyy 31.3.2020 ja vapaat paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti pääsääntöisesti sähköpostilla.  Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin. PowerPark on osallisena vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme tarjoamaan laadukkaan ja elämyksellisen kesätyön jokaiselle yli 400 kesätyöntekijällemme. PowerParkissa noudatetaan huvi-teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.