(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä Nurmijärvelle
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Haemme Nurmijärven elementtitehtaalle neljää elementtityöntekijää ja yhtä betoniaseman hoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin toukokuun alusta elokuun loppuun.

Tehtäviin kuuluvat mm. elementtien valmistus suunnitelmien mukaan, laadunvalvonta raudoitteiden ja elementtien osalta, työhön kuuluvien koneiden ja laitteiden kunnonvalvonta sekä niiden ylläpitoon liittyvät huoltotyöt sekä tarvittaessa muut tuotannolliset työt.

Tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa ja henkilöllä ei saa olla myöskään muita rajoitteita tehdasympäristössä työskentelylle. Toivomme etsimältämme henkilöltä kokemusta elementtityöstä, kuvienlukutaitoa, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä ja halua omaksua uusia asioita. Hänen perusominaisuuksiaan ovat tarkkuus ja huolellisuus.Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa ja asiantuntevassa työympäristössä.Kiinnostuitko?Lisätietoja tehtävistä antaa yksikön päällikkö Jari Rautiainen, puh. 020 447 4314 tai jari.rautiainen@rudus.fi.Jätäthän hakemuksesi 24.3.2019 mennessä.