(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä maa- ja puutarhatiloille
TöitäSuomesta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2020

Tee hyvää ja ansaitse palkkaa

Sinua tarvitaan - tarjolla kesätöitä maa- ja puutarhatiloilla ympäri Suomea

Turvaa työlläsi puutarhatuotteiden, vihannesten, marjojen ja hedelmien kylvö, tuotanto sekä sadonkorjuu. Puutarhatiloilla tehdään keväällä valmistelevia töitä ja kevään edetessä päästään istutushommiin ja sen jälkeen kasvustojen hoito- ja sadonkorjuutöihin. Parasta työssä on, että näet siinä oman kädenjälkesi. Kausityössä ansaitset ja saat työkokemusta. Olet myös mukana tekemässä työtä, jolla on merkitystä.

Minkälaisia työt ovat ja missä?

Töissä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta otetta. Työt vaihtelevat tiloittain, ja niihin annetaan perehdytys. Osa tiloista tarjoaa työntekijöille yhteiskuljetuksia ja majoitusta maaseutumaisessa ympäristössä.

Työt ovat eripuolilla Suomea ja voit hakea joko lähellä oleville tiloille tai suunnata kauemmaksikin.

Kenelle?

Työ sopii hyvin kaikille työikäisille ja nuorille, lomautetuille ja pätkätyöläisille. Myös yrittäjien on helppo siirtyä kausitöihin, koska yrittäjänä voit laskuttaa työn suoraan tilalta.

Paljonko saa palkkaa?

Palkka on työehtosopimuksen mukainen ja riippuu tehtävistäsi. Sovit palkkasi tulevan työnantajasi kanssa.

Miten pääset mukaan?

Laita hakemus tulemaan pian. Rekrytointi on käynnissä koko ajan syksyyn asti. Kerro hakemuksessasi omasta osaamisestasi, niin pystymme tarjoamaan sinulle oikeanlaista työtä. Laita hakemukseesi myös tieto, jos tarvitset apua kuljetuksen järjestämiseen tilalle tai jos tarvitset majoitusta.

Rekisteröidy tästä ja laita hakemus tulemaan: www.töitäsuomesta.fi