(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä logistiikkakeskukseen
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. 

Rekrytoimme

Kausityöntekijöitä logistiikkakeskukseen

Logistiikkakeskuksen tehtäviin kuuluu puheohjattu keräys sekä mahdollisesti myös trukki- ja käsinpakkaustyöt. Trukinajotaito sekä aiempi työkokemus ja/tai tehtävään soveltuva opintosuuntaus katsotaan eduksi. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkaa, järjestelmällistä ja ripeäotteista työskentelytapaa. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet vähintään 18-vuotias, valmis kaksivuorotyöhön ja omaat hyvän fyysisen kunnon, sillä työ on fyysisesti vaativaa ja sisältää paljon käsin tehtäviä nostoja. 

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Altialla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Omalla tehokkaalla ja laadukkaalla työpanoksellasi voit myös vaikuttaa ansiotasoosi. Lisäksi vaalimme työyhteisössämme turvallisuutta, joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen altialainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä. 

Rekrytoimme logistiikkaan noin 15 kausityöntekijää. Työt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuuhun saakka. Osa tehtävistä alkaa mahdollisesti jo maaliskuun aikana ja osa voi jatkua loppusyksyyn saakka. Jonkin verran voimme tarjota kesän jälkeen myös tuntitöitä ja/tai joulun tienoille ajoittuvaa määräaikaista työtä. Kerrothan hakemuksessasi, mikä olisi sinulle sopivin työsuhteen ajanjakso ja kesto. 

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 15.3.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Keskeiset vientibrändimme ovat Koskenkorva, O.P. Anderson ja Larsen. Muita ikonisia pohjoismaisia brändejä ovat muun muassa Chill Out, Blossa, Xanté, Jaloviina, Leijona, Explorer ja Grönstedts. Altialaisina olemme kaikki mukana tukemassa modernin ja vastuullisen pohjoismaisen juomakulttuurin kehitystä. Saamme työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa hienojen brändien parissa. Altialla työskentely tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja. www.altiagroup.fi