(Poistunut julkaisusta)

Kausityöntekijöitä lentoateriapalveluihin
Finnair Kitchen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Finnair Kitchen kehittää lentoateriapalveluita ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa asiakaskokemusta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn valikoiman bisnes- ja turistiluokan aterioita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja sisältävät pohjoismaisia makuja. Palvelemme vuosittain 13 miljoonaa Finnairin matkustajaa. Lisäksi toimitamme lentoateriapalveluita myös muille Helsingissä reitti- ja liikelentoja sekä rahtiliikennettä operoiville lentoyhtiöille.

Haemme joukkoomme reippaita

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ LENTOATERIAPALVELUIHIN

Helsinki-Vantaalle. Työtehtävä Finnair Kitchenin monipuolisessa työympäristössä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan Finnairin lennonaikaisten tarjoiluiden ja palveluiden valmisteluihin. Meillä Finnair Kitchenissä työskentelee yli 500 ammattitaitoista työntekijää eri toiminta-alueilla tuotekehityksestä pakkaamoon.

Tuotannon työntekijänä työtehtäviisi kuuluvat osastostasi riippuen avustavia keittiötehtäviä, lennoilla tarjottavien aterioiden ja tuotteiden pakkausta sekä lennoilta saapuvan kaluston puhdistamista ja käsittelyä.

Odotamme sinulta

  • myönteistä asennetta työntekoon
  • oma-aloitteellisuutta ja huolellisuutta
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • 18 vuoden ikää
  • hygieniapassia
  • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys

Tarjoamme sinulle

  • kattavan perehdytyksen
  • mukavat työkaverit ja esimiehen tuen
  • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan
  • kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja ison konsernin edut
  • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä

Aikaisempi kokemus tuotanto- tai elintarviketyöstä on eduksi muttei välttämätöntä sillä perehdytämme sinut työhön. Työt alkavat maaliskuussa 2020 ja kestävät lokakuun 2020 loppuun. Töitä tehdään pääosin aamu- ja iltavuoroissa, mutta kokemuksen karttuessa voit myös työskennellä yövuoroissa.

Rekrytoinnin usein esitetyt kysymykset vastauksineen löydät täältä. Finnair Kitchenistä löydät lisätietoja työnantajana täältä

Mikäli koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.finnair.com/jobs, sillä aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Haastattelut pidetään joulukuun aikana arkipäivisin klo 9-16 välillä. Lähetämme väliaikatiedot ja haastattelukutsut sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi säännöllisesti.

Koska elintarvikehygienia ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä, olemme savuton työpaikka.